Amerika

Wij als Amerika specialist kennen alle in-n-outs.van dit machtige land.

De Verenigde Staten zijn ongeveer even groot als China in oppervlakte maar, hebben slechts ongeveer een kwart van het aantal inwoners van China. Het land is onderverdeeld in vijftig staten variërend in omvang van een gemiddelde Nederlandse of Vlaamse provincie tot driemaal de omvang van Frankrijk. De belangrijkste toeristische regio's zijn het noordoosten met New York als zwaartepunt, het zuidoosten met Florida als middelpunt en het westen rondom Californië. Amerikanen verdelen het land zelf vaak in de volgende regio's:

Midden-Atlantische statenFlorida Californië
New EnglandZuidelijke Verenigde Staten Midden Westen
Texas Great Plains Rocky Mountains
Zuidwestelijke Verenigde Staten Pacific Northwest Alaska
Hawaï Washington D.C. Hollywood

Sport in Amerika

Amerika heeft vier grote sporten: Honkbal MLB (Major League Baseball), American Football NFL (National Football League), Basketball (National Basketball Association), IJshockey NHL (National Hockey League).

U moet zeker een wedstrijd bezoeken, maar de mogelijkheden zijn afhankelijk van het seizoen. In de zomer kunt honkbal kijken, basketbal is in de herfst en American Football en ijshockey kunt u bezoeken in de winter.

12896 128 128

Natuurlijk kun je er ook genieten van de schitterende natuur. Er zijn een aantal fantastische nationale parken in Amerika.

Voor meer informatie kunt u deze link bezoeken.

New York

De stad die nooit slaapt en 24 uur in beweging is moet u bezoeken.